goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince sine rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat alanınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışmutaş yapabilirsiniz!

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam yeğinlabilir. Renkler ömürımızın içre bizim tayf halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına modern bir çekicilik tren.

Ak pak ve nispet çeken bir gri tonu olan yaldırak gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu etmenlerin kullanma rakamı isim algısı üzerinde elden tesirli olacağından tasarım esnasında dikkate kırmızıınması gerekir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve ince bir estetikle donatmanın kıyak bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon dümdüz ve fonksiyonel tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla birlikte çoğunlukla dekore edildi. Albenili lakin abartısız bir havaya mevla ve her şeyden önce modern bir vadi tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda abat uyumasını katkısızlar.

Antrasit rengi alelumum yoğun gri veya yağız olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kusursuz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla oflaz bir antrasit renk tonları intibak kucakerisindedir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok nazarıitibar çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yaldırak zeminler ve kaplamalar ile beraberinde oldukça muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz zehir güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği salim ve keyifli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çıhun beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da antrasit gri dekorasyon kullanabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sayesinde hariçarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki antrasit renk tonları mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Aksesuarlarda antrasit renkleri tutmak lüp umumi dizaynına çağcıl bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page